Sucul de lămâie amestecat cu o lingură de ulei de măsline face minuni pentru organismului tău

O lingură de ulei de măsline și o lămâie îți pot curăța organismul de toate toxinele dăunătoare și te va ajuta să te simți odihnită și plină de energie.

Lămâia este considerată unul dintre cele mai sănătoase fructe de pe pământ datorită vitaminelor pe care le conține, substanțelor minerale și antioxidanților.

Uleiul de măsline a fost numit aur lichid de către greci și romani. Conține o serie de acizi grași esențiali care participă la echilibrarea nivelului de colesterol din sânge.

Atunci când combini uleiul de măsline cu lămâia poți obține cel mai puternic amestec pentru tratarea multor probleme de sănătate.

Remediu împotriva problemelor cardiovasculare

Ajută la reducerea colesterolului din sânge.

Lupta împotriva constipației

Amestecul dintre aceste 2 ingrediente formează un lubrifiant pentru mucusul digestiv, care va activa funcția ficatului și a vezicii bileare. Ca urmare are loc activarea digestiei și eliminarea a tot de ce nu avem nevoie.

Ajută la echilibrarea secreției biliare, a vezicii bileare și ficatului

Administrarea acestui amestec cu apă, înainte de micul dejun te va ajuta la detoxifierea vezicii bilare, a ficatului și a rinichilor.

Benefic împotriva problemelor reumatice

Amestecul din lămâie și ulei are proprietăți anti-inflamatorii puternice. Dacă se consumă zilnic, pe stomacul gol, poate ajuta în ameliorarea durerilor articulare.  

 

“Conținutul acestui articol este doar pentru informare și nu se dorește a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Sursa: healthylifeidea.com