Timp de 3 săptămâni ea a mâncat hrean cu lămâie. Medicii nu puteau crede!

Acest amestec a fost testat de o femeie din SUA care a vrut să afle dacă poți slăbi fără a ține o dietă specială și fără a face sport.

Americanca știa că alimentele acide așa cum ar fi hreanul sau lămâia în combinație cu  produsele arhi-bogate în vitamine (mierea este un exemplu clasic în acest sens) sunt în stare se contribuie la digestie și să accelereze metabolismul, ambele lucruri fiind necesare pentru a slăbi.

De aceea ea a preparat un amestec din următoarele ingrediente:

  • 3 linguri de miere
  • 125 de grame de hrean
  • 3 lămâi

Prepararea remediului pentru slăbit:

Femeia a spălat bine lămâile și hreanul fără a le decoji și le-a dat prin blender. După aceasta a adăugat mierea și a amestecat bine remediul.

Remediul l-a păstrat în frigider în sticlă și l-a consumat de 3 ori pe zi, zilnic timp de 3 săptămâni, câte o lingură înainte de mese.

Uimitor, însă femeia a observat că începe a slăbi fără a face vreo modificare în modul de viață s-au alimentație!

Totuși americanca nu recomandă acest remediu persoanelor cu probleme stomacale și intestin sensibil. Dacă nu te regăsești în această categorie de oameni, neapărat încearcă această rețetă!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: bestherbalhealth.com