Timp de 8 luni ea a băut în fiecare dimineață suc de morcov. Iată care a fost rezultatul uimitor!

Ann Cameron este o celebră scriitoare de povești din SUA. În 2005 din cauza cancerului ea și-a pierdut soțul, apoi în 2012 a venit timpul încercărilor și pentru ea: Ann a fost diagnosticată cu cancer de colon.

Tot atunci a avut loc prima intervenție chirurgicală. Ann a refuzat chimioterapia și  ulterior a constat faptul că se simțea din zi în zi tot mai bine. Însă la următorul examen medical s-a depistat că cancerul de colon s-a extins și la plămâni.

morcovi

Fiind în căutarea unui leac pentru boalasai, Ann a găsit pe internet istoria lui Ralph Kalley, un bărbat care afirma că s-a putut trata de cancerul de piele cu ajutorul sucului de morcovi. În fiecare zi acesta consuma 2 litri de suc de morcov

După aceasta Ann a decis să încerce această metodă. Ea a început să bea suc de morcov în fiecare zi.

După 8 luni, la următorul examen medical medicii i-au spus că tumorile se reduc iar nodurile deja revenise la normal.

După alte 4 luni s-a depistat faptul că Ann deja nu mai suferă de cancer. Acesta pur și simplu a dispărut!

În tot acest timp Ann nu a încet să bea zilnic dimineața câte un pahar de suc proaspăt de morcov. Prin urmare, sucul de morcov este cheia sănătății.

Folosește-l și tu mai des pentru a nu face cancer și a fi ferit de alte boli grele!.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Surse selective: naturalsociety.comchrisbeatcancer.com