Tinctura de soc are rezultate foarte bune în caz de mastoze, fibrom, chisturi și tumori!

Antioxidanți puternici pot fi găsiți în multe plante, inclusiv în fructele de soc.

Studiile au arătat că fructele de soc posedă următoare proprietăți.

  • Imuno-stimulatoare
  • Antivirale
  • Anti-obezitate

De asemenea, fructele de soc sunt extrem de bune în caz de răceală, gripă, infecții fungice, rinită, tuse, astm sau congestie nazală.

Antioxidanții puternici din fructele de soc fac ca acestea să combată eficient bolile cardiovasculare, să facă creierul sănătos, să prevină îmbolnăvirea vaselor sanguine și diabetul.

Dr. Constantin Milică afirmă că tinctura de fructe de soc este foarte utilă pentru bolnavii care suferă de tumori, mastoză, fibrom și chisturi ovariene.

În toate aceste cazuri domnia sa recomandă să se administreze câte 1 lingură de tinctură de fructe de soc de 3 ori pe zi. Cura trebuie să dureze 2-3 luni, iar în unele cazuri aceasta trebuie continuată mai mult timp.

Persoanelor care resimt regulat slăbiciuni sau care răcesc des le este recomandat să ia zilnic câte 3 linguri de tinctură de fructe de soc timp de 3 săptămâni.

Iată cum se face corect o tinctură de soc:

Trece prin storcător fructe de soc până vei obține 250 ml de suc. Acest suc se amestecă cu 250 ml de alcool tare și se pune la macerat într-un vas de sticlă închis ermetic timp de 14 zile. După aceasta tinctura poate fi administrată. Tinctura trebuie păstrată în vas de sticlă de culoare închisă și este bună cel puțin 2 ani.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Surse selective: herbs.lovetoknow.comdraxe.com