Trataţi bronşita în doar 5 zile, utilizând frunze de varză şi miere. Iată în ce constă procedura

Tusea persistentă nu poate fi tratată uneori nici cu medicamente. Dar pentru vindecarea completă a organismului, puteţi folosi frunze de varză şi miere. Această reţetă este recomandată atât copiilor, cât şi adulţilor.

kapusta1

Tot de ce aveţi nevoie este o varză şi miere.

Mod de preparare:

Fierbeţi o frunză de varză în apă timp de câteva minute, până când se înmoaie. Întindeţi miere pe o parte a frunzei şi aplicaţi frunza pe piept, cu partea pe care se află mierea. Puneţi o folie peste frunză şi acoperiţi cu un prosop. Efectuaţi această procedură înainte de somn.

În cazul în care tusea este severă, puteţi folosi două frunze, puse una peste alta şi le puteţi aplica şi pe spate. Dimineaţa îndepărtaţi-le şi ştergeţi pielea cu un prosop. Pentru tratarea completă a tusei, procedura trebuie repetată de 5-7 ori.

Miere încălzeşte varza, reducând astfel tusea şi eliminând inflamaţia. Puteţi înlocui mierea cu ulei de ricin.

Dacă nu aveţi nici miere, nici ulei de ricin, puteţi folosi doar frunze de varză, doar că rezultatele nu vor fi la fel de bune.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: www.healthyfoodteam.com