Tratează infecțiile urinare în mod natural cu ajutorul oțetului de mere și a bicarbonatului de sodiu! Vezi rețeta!

Se știe că anume femeile sunt cele suferă mai des de infecții urinare. Acest lucru se datorează constituției specifice a corpului feminin, precum și a neprotejării zonelor vizate ale corpului. Altfel spus, fustele au aportul lor în această ”afacere”.

Cea mai răspândită infecție urinară e infecția cauzată de virusul Escherichia coli (E. coli), care pătrunde în vezica urinară prin uretră. Există multe căi medicamentoase de tratare a acestei infecției, însă cei care țin la sănătatea ficatului și rinichilor lor vor prefera un tratament naturist. Anume pentru această categorie de oameni a și fost elaborată rețeta dată. Ea are la bază oțetul de mere și bicarbonatul de sodiu.

10714696_797052673686417_1705488213_n1

Se știe că un factor care stimulează înmulțirea bacteriilor în organism este mediul acid din corp. Bicarbonatul de sodiu combate acest efect, transformând mediul acid al corpului în unul alcalin.

Astfel, dacă suferiți de o infecție urinară consumați în fiecare zi câte o linguriță de bicarbonat de sodiu dizolvată într-un pahar de apă. Peste câteva ore, dizolvați 3 linguri de oțet de mere într-o cană cu apă filtrată și beți această soluție.

Continuați tratamentul până la dispariția infecției. Vindecarea completă poate avea loc la diferiți oameni pe date diferite, în dependență de gravitatea infecției și a puterii sistemului imunitar.

Cum funcționează remediul: bicarbonatul de sodiu oprește înmulțirea bacteriilor, iar oțetul le nimicește.

Nu uita să distribui prietenilor tăi acest articol util.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Surse selective: top10homeremedies.com steptohealth.com