Tratează negii, fibromul uterin, tumorile, candida şi alte infecţii bacteriene. Vezi ce efecte are rostopasca

Rostopasca are numeroase proprietăţi medicinale, fiind utilizată încă din antichitate. Deoarece conţine mulţi alcaloizi, planta este toxică în doze mari, dar utilizată corect, are o mulţime de efecte benefice pentru sănătate.

rostopasca

Negii pot fi trataţi cu rostopască. Se aplică suc din plantă, de trei ori pe zi, timp de cel puţin 2 săptămâni, până ce negii dispar sau se cicatrizează. Tratamentul trebuie continuat, însă, încă aproximativ 7 zile după ce negii au dispărut.

În caz de fibrom uterin şi tumori, se utilizează infuzie din rostopască. Se admnistrează intern, cu ajutorul unui irigator sau a unei serigi, iar după asta corpul trebuie ţinut în poziţie ridicată, astfel încât lichidul să pătrundă în vagin.

Tratamentul se repetă de 1-2 ori pe zi, timp de 49 de zile. Se poate urma şi în caz de candidă, Chlamydia, trichomonas sau alte infecţii bacteriene, nu înainte de a consulta un medic.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Surse selective: womens-advisor.com, hutzelwomens.com

Add Comment