Trebuie neapărat să încerci acest remediu secret contra tensiunii crescute!

Oamenii de credința Amish au interzicere de a merge la doctori și de a lua preparate medicamentoase. Desigur, acest lucru este o mare exagerare, cu toate acestea din exagerarea dată s-a născut și ceva bun: oamenii Amish de-a lungul timpul au învățat să se trateze exclusiv natural.

În cele ce urmează îți vom prezenta rețeta acestor oameni de tratare a tensiunii hiper-arteriale.

the-best-medicine-against-cholesterol-and-high-blood-pressure

Iată ce ingrediente folosesc amish-ii:

 • 1 linguriță de miere
 • 1 bucătică de ghimbir
 • 1 cățel de usturoi
 • 1 lingură de oțet din cidru de mere
 • 1 lingură de suc de lămâie

Ce fac amish-ii cu aceste ingrediente:

Toate ingredientele se dau minuțios prin blender după care amestecul se strecoară printr-o sită deasă și se ține până a 5-a zi într-un borcan la un loc răcoros și ferit de razele solare.

În ziua următoare se ia o linguriță de acest suc pe stomacul gol dimineața și încă un seara înainte de cină. Acest suc se consumă atât timp cât este necesar, dar deja după o săptămână el începe să aibă efectele scontate.

Puțină informație despre ghimbir

Ghimbirul este în sine un medicament natural multi-funcțional. El poate trata și ajuta în cazul multor boli și afecțiuni, așa ca:

 1. Răceala
 2. Sinuzita
 3. Răgușeala
 4. Febra
 5. Inflamația gâtului
 6. Edemele
 7. Indigestia
 8. Lipsa de poftă de mâncare
 9. Greața
 10. Reumatismul
 11. Bronșita

Îl poți consuma proaspăt sau în calitate de ceai. Este un aliment super-bogat în vitamina C, care de asemenea datorită gustului său specific acționează la nivelul stomacului stimulând digestia, metabolismul și pofta de mâncare.

Vă dorim multă sănătate.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthylifetricks.com

Add Comment