Trebuie să consumi doar 2 ingrediente pentru a slăbi 5 kilograme într-o săptămână. O combinaţie excelentă pentru stimularea metabolismului

În cazul în care doriți să săpați de kilogramele în plus, combinația dintre apă și banană este foarte eficientă. Aceasta stimulează metabolismul și contribuie la pierderea în greutate, rapid și eficient.

Bananele sunt bogate în vitamine și potasiu, care sunt necesare pentru buna funcționare a organismului și a creierului. De asemenea, fructele mențin activitatea inimii și ajută la eliminarea sodiului din corp, împiedicând, astfel, retenția de apă din țesuturi, care este responsabilă de acumularea kilogramelor în plus.

Bananele conțin și fibre care contribuie la eliminarea toxinelor din corp și oferă senzația de sațietate.

Este recomandat să mâncați 2 banane și să beți 2 pahare de apă caldă dimineața, pe stomacul gol. La mesele principale puteți mânca ce doriți, însă este important ca după ora 6 seara să nu mâncați nimic.

De asemenea, puteți mânca bananele și bea un pahar de apă caldă între mese. Este indicat să evitați consumul de bomboane și alimente ce conțin zahăr.

Pentru rezultate optime, este recomandat să beți zilnic cel puțin 2 litri de apă.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: livestrong.com