Uită de durerile de dinți! Aceste 8 plante vor face zâmbetul tău de invidiat!

Produsele din comerț de îngrijire a dinților deseori conțin lauril sulfat de sodiu și alcool, care treptat distrug dinții.

Astăzi tot mai mulți producători înlocuiesc substanțele chimice dăunătoare cu extracte de plante. Unele plante se potrivesc perfect pentru îngrijirea cavității bucale și a dinților. Acestea diminuează răspândirea bacteriilor și reduc inflamarea gingiilor.

Tratarea dinților acasă

1. Aloe Vera

Aloea vă ajută să tratați rănile și inflamațiile din gură. Sucul său este bogat în vitamina E și ajută la cicatrizarea mai rapidă a rănilor. Trebuie doar să aplicați niște suc pe locul inflamat.

2. Cuișoarele

Cuișoarele și uleiurile esențiale ameliorează durerile de gingii și dinți. Este suficient să mestecați câteva cuișoare și să așteptați 15 minute.

гвоздика пряность

3. Ulei de copac de ceai

Adăugați într-un pahar de apă caldă o picătură de ulei și clătiți gura. Este un remediu contra durerii și inflamațiilor. Uleiul de copac de ceai se mai folosește pentru înălbirea dinților.

4. Gălbenele

Gargarele cu infuzie de gălbenele ajută la fortificarea gingiilor. Dinții devin mai rezistenți și durerea dispare.

календула

5. Neem

Pudra de copac Neem se adaugă în cele mai calitative paste de dinți. Aceasta înlătură mirosul neplăcut și înălbește dinții.

6. Menta

Este un remediu minunat în lupta cu mirosurile neplăcute și are proprietăți antiseptice. Se poate folosi și uleiul esențial de mentă.

7. Salvia

Această plantă este benefică pentru tratarea gingiilor și a cavității bucale.

8. Smirna

Această plantă cu proprietăți miraculoase vă ajută la tratarea diferitelor ulcerații din cavitatea bucală și la tratarea gingiilor.

Aceste metode ajută la tratarea eficientă a dinților și a gingiilor. Dinții necesită îngrijire permanentă, iar în caz de apariție a cariilor adresați-vă medicului. Dacă dinții dvs vor fi sănătoși și frumoși, veți avea un motiv în plus ca să zâmbiți!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com