Uite ce ai de făcut pentru a scăpa de burtă într-o singură noapte! Lucru dorit de toate femeile!

Nu ne putem permite să arătăm mereu bine, însă în anumite situații suntem puși în situația să ne aducem în ordine rapid. Foarte rapid. Anume pentru astfel de situații a și fost elaborată dieta dată. Ea durează 24 de ore și îți permite să slăbești cu câteva kilograme într-o singură zi.

f4f8f37fa9

Iată ce ai de făcut:

La 8 dimineața bei doar un pahar cu apă cu suc de lămâie în ea.

La 10 iei o cană de suc de portocale. Vei simți că îți este foarte foame. Aceasta este normal și bine, pentru că este un semn că organismul tău a început să ardă kilogramele în plus.

La 12 amiază bei o cană de ceai verde.

La ora 14 bea o un pahar de suc de morcovi. Până la ora 18 nu mai bei nimic. Te vei simți obosită însă trebuie să știi că organismul tău în așa mod încearcă să te amăgească să mănânci ceva. Trebuie să reziști tentației și să conștientizezi faptul că în organismul tău sunt grăsimi suficiente pentru 2 săptămâni de viață. Oboseala pe care o vei simți nu va fi reală, ci doar în mintea ta!

La ora 18 bei un pahar de suc de banane.

La ora 21 mai bea o cană de ceai negru. Nu trebuie să ai grijă că nu vei putea adormi din cauza ceaiului negru, pentru că vei avea un somn mai sănătos decât de obicei.

A doua zi dimineața după ce te vei trezi, fă timp de 20 de minute gimnastică. Abia după asta privește-te în oglindă. Vei fi fericită după ce îți vei vedea reflecția în ea!

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info