Un exerciţiu simplu pentru a scăpa de durerile de spate, cauzate de problemele nervului sciatic.

Compresia nervului sciatic (sciatica) provoacă dureri severe în regiunea spatelui şi partea posterioară a coapsei. Această afecţiune este tipică pentru persoanele cu vârsta de 35-50 de ani.

защемление седалищного нерва

Nervul sciatic este unul din cei mai importanţi şi mai mari nervi din organism. Acesta începe din partea de jos a coloanei vertebrale şi trece prin coapsă la genunchi, apoi prin gambă, laba piciorului şi se ramifică până în falangele degetelor.

DUREREA DE SCIATIC

Sciatica începe cu disconfort şi durere uşoară la nivelul coloanei lombo-sacrale, senzaţie de oboseală şi durere în picioare. Treptat, durerea se acutizează şi se poate răspândi pe toată suprafaţa coapsei posterioare, gleznei, labei piciorului… Dacă nu este tratată, boala poate duce la invaliditate.

Din fericire, există o modalitate de a scăpa de durere la domiciliu, despre care vei afla, urmărind acest video.

 

 

După cum se poate vedea, doar un simplu exerciţiu efectuat în mod regulat, ajută la menţinerea activităţii fizicie pentru mulţi ani înainte.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sănătoşi.com

Add Comment