Un medic american vorbeşte despre un antibiotic natural, care omoară toate infecţiile din organism!

Această reţetă reprezintă unul din cele mai eficiente antibiotice naturale, tratând practic toate infecţiile şi inflamaţiile, şi a fost prezentat de cunoscutul medic american Richard Schulze.

Datorită acestei reţete proprietăţile ierburilor şi plantelor se păstrează un timp îndelungat. Totuşi, fiindcă e vorba de un medicament puternic, trebuie să îl luaţi cu ateţie şi cu măsură.

Să aveţi grijă de sănătate şi să puneţi preţ pe orice clipă a vieţii şi atunci veţi fi sănătoşi!

Reţeta acestui tonic include doar ingrediente naturale, aşa încât să se obţină cel mai bun rezultat fără a dăuna organismului!

Ingrediente

 • Oţet de mere
 • 100 g de ardei iute
 • 500 g de ceapă roşie
 • 500 g de usturoi
 • 500 g de hrean
 • 250 g de rădăcină de ghimbir
хрен+13+08

Mod de preparare

Curăţiţi şi tăiaţi mărunt toate ingredientele, apoi aşezaţi-le într-un borcan suficient de mare. Turnaţi oţet, aşa încât el să acopere complet legumele cu 3-4 cm. Astupaţi borcanul şi agitaţi-l bine.

Păstraţi borcanul într-un loc întunecat timp de cel puţin 2-6 săptămâni. Cu cât mai mult îl veţi păstra, cu atât mai puternic va fi efectul. De asemenea ar fi bine să-l mai agitaţi din când în când.

лук+13+08

Apoi treceţi această infuzie printr-o sită deasă, preferabil din inox, încercând să stoarceţi tot sucul.

După aceea turnaţi lichidul obţinut într-o sticlă netransparentă pentru a o proteja de acţiunea luminii. Păstraţi lichidul într-un loc întunecat şi răcoros.

чеснок+13+08

Mod de administrare

Acest super tonic natural poate fi administrat în caz de inflamaţie, răceală şi infecţie, pentru a întări sistemul imunitar şi a îmbunătăţi digestia. Îl puteţi administra zilnic. Dizolvaţi o linguriţă de infuzie în 100 ml de apă filtrată, adăugând la dorinţă miere de albine, şi consumaţi fără grabă soluţia obţinută. Pe parcursul zilei este necesar să consumaţi suficientă apă filtrată pentru a nu deshidrata organismul.

Pentru profilaxie este suficient să luaţi un pahar de tonic pe zi, însă dacă urmaţi un tratament pentru o anumită boală, puteţi consuma până la 5-6 pahare.

Acest super tonic nu conţine absolut nici un fel de toxine şi oferă o mulţime de avantaje pentru sănătate, cum ar fi:

 • Întărirea sistemului imunitar
 • Acţiunea puternică împotriva microbilor, bacteriilor, viruşilor şi fungilor
 • Reducerea nivelul de colesterol din sânge
 • Echilibrarea nivelului de aciditate în organism
 • Îmbunătăţirea funcţionării tractului digestiv

Acest minunat remediu natural nu numai că are o mulţime de avantaje pentru buna funcţionare a organismului dvs., ci şi este foarte uşor de preparat şi administrat.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com