Un medicament natural pentru bila leneșă, pietrele la rinichi și circulația deficitară. Leușteanul!

Leușteanul este un remediu excelent pentru o serie de afecțiuni, așa cum ar fi bolile respiratorii, endocrine, renale și ale tractului urinar. Leușteanul nu doar tratează aceste boli, dar le și previne, fortificând sistemul imunitar. De asemenea, această plantă poate fi folosită în caz de răceală, anorexie, dureri de gât și amigdalită.

Dacă ai calculi renali sau vrei să previi apariția lor, nu trebuie decât să bei suc proaspăt de leuștean (10 lingurițe zilnic), amestecat cu o cană de suc de morcov, pentru asimilare deplină. Dacă nu ai leuștean proaspăt, nu este nici o problemă. Prepară o infuzie de frunze și semințe uscate de leuștean.

652x450_016617-leustean

Dacă circulația periferică a sângelui este deficitară, consumă în fiecare zi câte 20 de grame de leuștean proaspăt. Acesta are proprietatea de a dilata vasele, astfel încât întreg organismul va fi irigat cu sânge mai abil.

Leușteanul poate fi folosit și pentru a scăpa de durerile de cap și migrene. Trebuie doar să mesteci îndelung câteva frunze de leuștean. Acesta conține o substanță care normalizează activitatea coleciscului, ceea ce îl face util pentru persoanele care suferă de afecțiuni biliare.

Persoanele cu o greutate a corpului redusă sau care suferă de anorexie trebuie să consume leuștean, pentru că acesta stimulează digestia și pofta de mâncare!

Consumă leuștean cât mai des pentru a fi și rămâne sănătos!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: globalhealingcenter.com