Un mic dejun extraordinar ce previne apariţia cancerului şi te scapă de kilogramele în plus! Reţetă

Îţi prezentăm un mic dejun benefic şi delicios, care te va ajuta să slăbeşti şi va preveni apariţia cancerului de colon. Poate fi preparat în doar 15 minute.

Iată principalele motive pentru care fulgii de ovăz n-ar trebui să lipsească din rutina alimentară zilnică:

ovsyanka_2

Oferă senzaţia de saţietate

Fulgii de ovăz au un conţinut bogat de fibre, care asigură senzaţia de saţietate, până la următoarea masă. Reprezintă un mic dejun excelent pentru persoanele care vor să slăbească, întrucât stimulează digestia.

Reglează nivelul de colesterol

Datorită conţinutului de fibre, este reglat nivelul colesterolului.

Normalizează tensiunea arterială

Dintre toate alimentele care reglează tensiunea, fulgii de ovăz sunt cea mai bună opţiune, datorită faptului că sunt bogaţi în fibre vegetale.

Combat cancerul

Potrivit mai multor studii, cerealele reduc riscul apariţiei cancerului de colon. De asemenea, fulgii de ovăz sunt foarte benefici în prevenirea cancerului la sân, celui ovarian sau de prostată.

Reţetă de fulgi de ovăz cu banană şi scorţişoară

Ingrediente:

  • 1 cană de fulgi de ovăz
  • 1 banană feliată
  • 1 lingură de miere
  • 1/2 de cană de lapte
  • 1 linguriţă de scorţişoară
  • Câteva nuci mărunţite

Mod de preparare:

Pune fulgii de ovăz în lapte şi lasă-i să stea timp de 10-20 de minute. Adaugă mierea şi amestecă. Apoi, pune bananele şi amestecă din nou.

La final adaugă scorţişoara.

Înlocuind micul dejun cu această reţetă de fulgi de ovăz, de cel puţin 3 ori pe săptămână, vei obţine silueta pe care ţi-o doreşti, dar şi vei preveni apariţia cancerului.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthyandnaturalworld.com

Add Comment