Un preparat natural foarte eficient pentru diabetici. Întrucât reglează nivelul glicemiei, este recomandat până şi de medici

Deşi diabetul este o boală ce nu se poate vindeca, există un remediu natural, cu ajutorul căruia poate fi reglat nivelul glicemic din sânge.

Diabetul se declanşează când pancreasul nu produce insulină suficientă.

Persoanele care suferă de diabet zaharat trebuie să se trateze cu insulină sau medicamente toată viaţa. Următorul remediu este benefic în caz de diabet, fiind recomandat de medici, întrucât stimulează producţia de insulină de către organism.

Principalele cauze ale bolii sunt stilul de viaţă nesănătos, intoleranţa la gluten, excesul de toxine, consumul excesiv de alcool şi ficatul gras.

Printre simptomele diabetului se numără: sete exagerată, urinare frecventă, scăderea în greutate, tulburări de vedere, oboseală, dureri la nivelul picioarelor etc.

Remediu contra diabetului

Ingrediente:

  • 5 bucăţi de varză de Bruxelles
  • 250 ml de apă

Mod de preparare:

Spălaţi varza, puneţi ingredientele în blender şi amestecaţi până la omogenizare. Consumaţi tot preparatul cât este proaspăt, zilnic, până când veţi observa că glicemia s-a normalizat.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Surse selective: saydiabetu.net, saharniy-diabet.com