Un produs natural cu efecte uimitoare! Este benefic în caz de diabet, reduce colesterolul, tratează bronşita, astmul şi afecţiunile digestive

Astăzi, oamenii consideră că își protejează sănătatea cu ajutorul medicamentelor și omit faptul că natura ne poate oferi tot de ce avem nevoie pentru a ne menţine sănătatea.

Potrivit specialiștilor, produsele apicole, în special lăptişorul de matcă, au capacitatea de a ameliora cele mai frecvente afecţiuni ale organismului:

1. Imunitatea scăzută

Lăptișorul de matcă consumat zilnic oferă o senzație de bunăstare generală, mărind rezistența la oboseală şi amplificând performațele intelectuale și mentale. Consumați lăptișor de matcă sub formă de cure, timp de 1-2 luni, în doze zilnice de 1-2 g.

2. Colesterol ridicat

Lăptișorul de matcă normalizează tensiunea arterială, iată de ce produsul nu trebuie să lipsească din alimentația persoanelor cu risc ridicat de infarct sau accidente vasculare cerebrale, persoanelor obeze sau celor cu colesterolul ridicat.

3. Bronșită și astm

Consumatorii de lăptișor de matcă au afirmat că sunt mai rezistenți la răceală și gripă. Lăptișorul acționează ca un calmant asupra mucoaselor bronșice, ameliorează alergiile, reduce stresul și stimulează imunitatea generală și locală.

4. Ulcer și alte afecțiuni digestive

Produsul apicol în combinație cu mierea și polenul este recomandat persoanelor care suferă de astfel de afecțiuni, pentru că pot combate ulcerul gastric și cel duodenal.

5. Infecții urinare sau cistită

A fost aplicat timp de 7-10 zile tratament pe bază de lăptișor de matcă, unui lot de 1000 de persoane, cărora le-au fost fost administrate injecții intramusculare cu o soluție de 40 % de lăptișor de matcă. Tratamentul a avut o eficienţă de 100 % pentru cazurile de vezică urinară iritabilă.

6. Artrită, dureri de spate și osteoporoză

Lăptișorul de matcă contribuie la dispariția durerilor frecvente ale spatelui, combate infecțiile și inflamațiile în general, elimină oboseala, previne osteoporoza și amplifică în mod natural capacitatea corpului de a absorbi calciul, de a-l depozita în oase.

7. Diabet

Potrivit unui studiu realizat pe 20 de persoane care suferă de diabet, lăptișorul de matcă contribuie la reglarea nivelului de zahăr în sânge. Doctorii recomandă consumul de lăptișor de matcă și persoanelor aflate sub tratament cu insulină, deoarece lăptișorul va diminua excesul de zahăr din sânge.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info