Un remediu de neînlocuit: 6 argumente de a cumpăra ghimbir chiar astăzi!

În ultima perioadă ghimbirul a devenit foarte popular nu doar în alimentaţie, ci şi în domeniul sănătăţii. Dar ce provoacă acest interes atât de viu faţă de o rădăcină atât de ciudată?

Patria acestei “rădăcini miraculoase” este considerată India, căci anume în vechile scrieri din această ţară s-au găsit mărturii despre utilizarea ghimbirului ca remediu universal.

1

Sigur că de fapt lucrurile sunt ceva mai relative, întrucât vorbim de un condiment şi de un remediu, înainte de toate trebuie să vă asiguraţi că nu vă provoacă reacţii alergice. sanatosi.info  vă relatează despre cele mai importante şi populare proprietăţi medicinale ale ghimbirului.

Utilizarea ghimbirului în scopuri medicinale

Compoziţia chimică a ghimbirului este foarte concludentă: potasiu, magneziu, mangan, cupru, vitaminele B şi C, zinc, fier, fosfor, aminoacizi, uleiuri esenţiale. Toate aceste componente la un loc fac din ghimbir un adevărat panaceu!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com