Un remediu de ultimă oră pentru îmbunătățirea vederii! Începi seara iar dimineața deja…

Medicina medicamentoasă face pași mari în ultimul timp, dar medicina naturistă la fel nu stă pe loc. Uneori medicina naturistă este mult mai eficientă și oferă remedii mult mai simple pentru diferite afecțiuni. Unul din acestea îți propunem în acest articol.

Cu ajutorul acestui remediu vei putea preveni pierderea vederii, iar dacă acest proces deja a început, atunci îți vei putea recăpăta vederea normală.

Avantajul acestui remediu constă în ceea că el ajută nu doar ochii, dar și întinerește pielea din jurul lor, făcând-o mai elastică și redându-i aspectul sănătos și tânăr.

1jdumgi

Iată de ce vei avea nevoie:

  • 10 linguri de miere
  • 3 căței de usturoi
  • 3 lămâie
  • 200 grame de ulei de in

Ce faci mai departe:

Se elimină coaja de pe lămâi și usturoi, după care acestea se taie mărunt și se amestecă cu celelalte ingrediente, până la omogenizare.

Remediul se păstrează în frigider.

Atenție! Acest remediu este pentru uz intern și el nu se aplică pe piele sau pe ochi! Remediul funcționează doar atunci când este consumat.

Mod de administrare:

Trebuie să iei câte o lingură de remediu seara după cină, cu 1.5 ore înainte de culcare, până la finalizarea lui. La finalul curei vei observa schimbări majore!

În plus, dimineața te vei simți mult mai energic! Neapărat încearcă aceste amestec.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthylifeidea.com