Un remediu excelent din doar 2 ingrediente, care combate eficient diabetul zaharat

Diabetul zaharat este o boală în care cel ce este afectat are un nivel ridicat de glucoză în sânge. Iar cauzele principalele sunt fie insuficienţa de insulină, fie utilizarea incorectă a insulinei de către organism.

celery_root

Diabetul zaharat de tip 1 este provocat de producţia necorespunzătoare de insulină.

În cazul diabetului de tip 2, organismul produce suficientă insulină, dar nu o utilizează adecvat. Acest tip este mai răspândit şi poate fi controlat prin diete, pierdere în greutate, exerciţii fizice, medicamente, dar şi remedii naturale. Iată un remediu uşor de preparat, din doar 2 ingrediente.

Ingrediente:

  • 300 g de rădăcină de ţelină
  • 6 lămâi

Mod de preparare:

Se spală şi se dă prin răzătoare rădăcina de ţelină, se pune într-un vas emailat. Se adaugă sucul de lămâie proaspăt stors. Se acoperă vasul şi se pune în alt vas mai mare, plin cu apă. Se pune la foc până apa din vasul mai mare începe a fierbe.

Apoi, se lasă la fiert timp de 2 ore. Ia vasele de pe foc, dar nu-l deschide pe cel în care se află amestecul, decât abia după ce s-a răcit. Se toarnă remediul într-un borcan, se pune un capac şi se păstrează în frigider.

Utilizare:

Se ia o lingură dimineaţa, pe stomacul, cu 30 de minute înainte de micul dejun.

Cantitatea preparată este suficientă pentru 2 luni, timp în care nivelul de zahăr din sânge se va normaliza.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: justnaturallife.com