Un remediu natural, care se prepară extrem de uşor şi combate infecţiile, diabetul şi afecţiunile plămânilor

Această reţetă este foarte eficientă în întărirea sistemului imunitar şi combate zeci de boli. Metoda de preparare constă în maceratul usturoiului.

8064638_f520

Ingrediente:

  • 6-8 căpăţâni de usturoi
  • 1 litru de apă
  • 2 rădăcini mici sau 2 linguri de frunze de pătrunjel

Mod de preparare:

Se zdrobesc căţeii de usturoi, se pun într-un borcan, iar apoi se toarnă peste ei apa rece şi se amestecă. Pentru diminuarea mirosului şi gustului de usturoi, se zdrobesc rădăcinile sau frunzele de pătrunjel şi se adaugă la amestec. Se lasă să stea nu mai puţin de două ore.

Se beau zilnic 5-10 linguri de macerat strecurat, până când se termină cantitatea preparată. Remediul se strecoară înainte să fie consumat.

Bolnavilor de gripă li se recomandă frecţii cu macerat călduţ pe spate sau pe mâini sau comprese pe tălpile picioarelor. Acest tratament face ca frisoanele care însoţesc gripa să dispară în câteva ore, iar temperatura revine la normal.

Acest remediu eficient previne şi combate şi alte boli precum hipertensiunea arterială, diabetul, infecţiile urinare, constipaţia, diareea, cistita, alergiile, ţiuitul în urechi, durerile de piept şi de cap, infecţiile ochilor, nasului şi gâtului, crampele menstruale, impotenţa, depresiile, insomniile, ameţelile, furunculele, bolile plămânilor.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Add Comment