Un sirop uimitor ce restabileşte memoria, auzul şi văzul. Rezultate uimitoare!

Unele calităţi fizice pe care le are omul sunt afectate în timp de diverşi factori, cel mai important fiind înaintarea în vârstă.

Iată reţeta unui sirop care îmbunătăţeşte auzul, vederea, memoria şi ajută la buna funcţionare a creierului. Principalul ingredient din care este preparat e hreanul, care are proprietăţi vindecătoare. Acest sirop stimulează activitatea creierului, îmbunătăţeşte memoria auzul şi văzul.

Hreanul este bogat în vitamina C, potasiu, vitamina B1, B2, B6, magneziu şi fosfor. Accelerează metabolismul, reduce oboseala şi contribuie la dezvoltarea bacteriilor bune în stomac.

vbfdreoifj-640x500

Ingrediente:

  • 125 de g de hrean proaspăt
  • 4 lămâi
  • 3 linguri de miere
  • 2 linguriţe de scorţişoară
  • 2 cm de rădăcină de ghimbir

Mod de preparare:

Se curăţă şi se rade hreanul şi ghimbirul. Se adaugă sucul de lămâie şi cu ajutorul blenderului se amestecă timp de 3 minute. Se adaugă mierea şi scorţişoara şi se amestecă până la omogenizare. Siropul se păstrează într-un borcan. Se ia câte o lingură, de două ori pe zi, înainte de mese sau înainte de exerciţiile fizice. Se consumă timp de 3 săptămâni, făcând o pauză de o săptămână. Rezultatele te vor uimi.

Hreanul stimulează sistemul digestiv, combate atonia intestinală, având efect laxativ, ajută la decongestionarea căilor respiratorii superioare, este un tonic cardiac, previne şi combate paraziţii, induce starea de bine, are acţiune diuretică.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: stayonthehealthypath.com

Add Comment