Un tratament excelent pentru podoaba capilară! Simplu de preparat, întăreşte părul şi îi conferă strălucire

Astăzi există numeroase soluții revoluționare pentru îngrijirea părului. Prețurile sunt piperate și nu au întodeauna rezultatul așteptat.

milk-sprays1

Părul vopsit, coafat sau uscat mereu cu feonul, necesită o atenție sporită, deoarece în timp acesta devine aspru și fără strălucire.

Iată un remediu eficient pe care cu siguranță îl păstrați în frigider.

Laptele conține proteine și grăsimi benefice pentru îngrijiea pielii și a părului. Tratamentul cu lapte este foarte eficient şi simplu de utilizat.

Puneți laptele într-un pulverizator, în care puteți adăuga opțional și o lingură de miere. Pulverizați de 2 ori pe săptămână amestecul rezultat pe păr, după care acoperiți-l cu un prosop pentru 30 de minute. Apoi spălați părul în mod obişnuit.

Veți observa în scurt timp cum firele de păr își vor recăpăta strălucirea de dinainte de vopsire. Acest tratament poate fi folosit și în cazul în care părul este foarte încurcat sau greu de coafat.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: searchhomeremedy.com