Unguent românesc premiat cu Aur, în stare să combată toate infecțiile cauzate de Stafilococ! Preparat unic!

Recent cercetătorii din Timișoara au luat două medalii de aur la Salonul de Inventică din Geneva după ce au prezentat juriului un unguent cu efect unic pe bază de maghiran și scoarță de mesteacăn, în stare că combată infecțiile cauzate de Stafilococul Auriu!

”Unguentul este 100% natural”, susține Georgeta Pop, profesor la Facultatea de Agricultură – USAMVBT.

”Secretul unguentului constă în maghiran și scoarța de mesteacăn, ambele având un puternic efect antiiflamator. De asemenea, am prezentat la acest salon și un preparat contra râiei, care poate fi folosit atât de oameni cât și pentru animale. Acest preparat la fel a luat o medalie de aur”, a afirmat în continuare pr. Georgeta Pop.

”Oamenii încep din ce în ce mai mult să caute preparate medicale naturale, de aceea cererea la acest tip de produse a crescut extrem de mult în ultimii ani. Aceste două produse satisfac pe deplin nevoile consumatorilor pentru că au la bază substanțe naturale”.

”Suntem foarte mândri cu această reușită. Ea ne inspiră să muncim în continuare cu devotament și pasiune. Am luat două medalii de aur și acest lucru a făcut ca numele României să fie auzit în toată Europa. Aceasta este foarte bine, pentru că în viitorul apropiat o să putem primi oferte de contracte și investiții mai mari în domeniul cercetărilor”, concluzionează Isidora Radulov, prorector USAMVBT.

Invențiile sunt în curs de brevetare și în scurt timp trebuie să apară în farmaciile din țară.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.