Utilizaţi acest remediu puternic pentru reducerea durerilor articulare. Iată cum se prepară

Mulţi oameni se confruntă cu durerile articulare. De regulă, acestea apar la nivelul genunchilor, umerilor şi coatelor. Artrita este una dintre cele mai frecvente cauze. Există două forme de artrită: osteoartrită şi poliartrită reumatoidă.

În cazul osteoartritei, durerile apar ca urmare a deteriorării cartilajului care funcţionează ca un amortizor pentru articulaţii.

Poliartita reumatoidă este mai des întâlnită la femei şi poate deforma şi slăbi articulaţiile. Alte cauze ale durerilor sunt anumite traume, fracturile sau reumatismul.

Pentru a scăpa de durerile articulare, puteţi prepara acasă o cremă eficientă.

Ingrediente:

  • miere
  • muştar
  • sare şi bicarbonat de sodiu
  • 20 grame de boia de ardei iute
  • 20 de grame de praf de ghimbir

Mod de preparare:

Puneţi câte o lingură din fiecare ingredient într-un bol şi amestecaţi până când veţi obţine o pastă omogenă. O puteţi pune în orice recipient.

Mod de folosire:

Aplicaţi crema pe zona afectată, acoperiţi-o cu o pungă de plastic şi legaţi cu un fular de lână cald. Ţineţi-l legat 1,5-2 ore. Este recomandat să faceţi această procedură înainte de somn. A doua zi clătiţi zonele respective.

Tratamentul durează 4-5 zile consecutiv. Apoi, folosiţi crema doar în caz de necesitate.

Muştarul este ingredientul cel mai important din această reţetă. Este eficient în  diverse afecţiuni, precum răceli, dureri de cap, şi iritaţii în gât.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Sursa: healthandhealthyliving.com