Utilizează aceste 2 ingrediente şi căderea părului va fi o problemă de domeniul trecutului

În anumite perioade ale anului se poate observa că părul cade mai mult. Aceasta se întâmplă deoarece părul este mai slab, fragil şi are multe capete despicate.

48521045

Totuşi căderea părului mai este influenţată şi de alţi factori, cum ar fi  stresul sau factorii genetici.

Pentru a rezolva această problemă trebuie să vă păstraţi calmul şi să urmaţi tratamentele naturale care întâresc părul. Puteţi crea chiar un şampon natural şi ieftin în condiţii casnice. Şamponul se prepară foarte simplu şi este compus doar din ingrediente naturale.

Aveţi nevoie de ulei esenţial de rozmarin, ulei esenţial de lămâie şi capsule de vitamina E.

Ingrediente:

  • Şampon natural, cu pH neutru
  • 10 picături de ulei esenţial de rozmarin – reactivează fluxul de sânge şi dă putere părului
  • 10 picături de ulei esenţial de lămâie – este antiseptic şi reconfortant
  • 2 capsule de vitamina E – reprezintă o componentă de bază ideală în lupta contra căderii părului

Mod de preparare:

Adăugaţi picăturile de ulei esenţial de rozmarin şi lămâie în şamponul cu Ph neutru, apoi şi cele 2 capsule de vitamine E. Agitaţi şamponul bine şi şamponul este gata.

Este recomandată utilizarea frecventă a şamponului, cel puţin o dată la 2 zile. Şamponul se aplică pe părul ud şi se masează scalpul cel puţin 10 minute. Apoi mai lăsaţi şamponul încă 10 minute.

Folosiţi apă caldă şi nu fierbinte pentru a clăti părul. Şamponul este foarte benefic deoarece contribuie la regenerarea firului de păr şi menţine circulaţia activă. Efectul va fi vizibil în scurt timp!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthyfoodhouse.com

Add Comment