Vei fi uimit ce va ieşi din intestinele tale! Consumă această mâncare la cină, timp de 3 zile!

Această masă are capacitatea de a curăţa intestinele de materiile fecale şi de a vă ajuta să pierdeţi în greutate. Un alt beneficiu al acestei diete este faptul că aceasta echilibrează aciditatea din stomac.

You Will Be Amazed What Will Come Out Of Your Intestines! Eat This Meal For Dinner 3 Days! 2

Această „salată de vitamine” constă din legume cu frunze de culoare închisă, care sunt bogate în vitamine, minerale, fibre şi pectină. Mai mult decât atât, consumând această mâncare săracă în calorii la cină, veţi topi grăsimea acumulată.

Ingrediente:

  • Varză
  • Morcov
  • Sfeclă
  • Legume cu frunze de culoare închisă
  • Suc de lămâie
  • Ulei

Mod de preparare:

Radeţi varza, sfecla şi morcovul în raport de 3:1:1.

Puteţi adăuga mărar, ţelină sau pătrunjel. Pisaţi legumele pentru a stoarce sucul. Adăugaţi un pic de suc de lamâie. Opţional, puteţi adăuga un căţel de usturoi.

Asezonaţi cu ulei vegetal, preferabil de măsline sau ulei de in.

Se recomandă să evitaţi sarea, dar dacă nu vă puteţi imagina masa fără gustul sărat, atunci utilizaţi sos de soia, care conţine sare şi îmbunătăţeşte gustul mesei. De asemenea, are o valoare nutritivă ridicată şi nu este dăunător pentru sănătate.

Notă: Persoanele care au deficienţă de suc gastric trebuie să evite varza murată.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthyfoodteam.com

Add Comment