Vei putea distruge toate infecțiile renale și urinare cu acest antibiotic natural!

În cele mai dese cazuri vinovată de infecțiile și inflamațiile tractului urinar se face responsabilă bacteria numită Escherichia Coli. Infectarea cu această bacterie este întâmplătoare, dar ea provoacă inflamații la nivel de rinichi și tract urinar. Totodată ea cauzează o urinare frecventă și dureri în timpul urinării.

Dacă ai simptome de cistită, ar trebuie să mergi la medic. Însă dacă simptomele de infecție nu sunt foarte grave, atunci poți încerca un remediu natural contra acestei bacterii. Remediul este simplu de preparat și este 100% natural, de aceea efectele adverse sunt excluse.

Iată de ce vei avea nevoie pentru a prepara un antibiotic natural contra Escherichia Coli:

  • 300 ml ulei de măsline
  • 50 g miere
  • 50 g rădăcini de pătrunjel
  • 50 g coajă de lămâie

Ce faci mai departe:

Curăță pătrunjelul după care dă toate ingredientele prin blender. Plasează amestecul în frigider. Îl poți consuma din momentul în care l-ai preparat.

Cum administrezi antibioticul:

Tot ceea ce trebuie să faci este să consumi câte 3 linguri de antibiotic dimineața pe stomacul gol și 3 linguri seara înainte de culcare.

Cura trebuie să dureze până la dispariția bolii și a simptomelor ei.

Încearcă acest antibiotic și cu siguranță nu vei regreta!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: dravljeipriroda.com