Vei putea preveni aceste boli și afecțiuni cu ajutorul unei cure cu Sunătoare!

Sunătoarea sau pojarnița este o plantă des folosită la producerea produselor medicamentoase. De asemenea, ea are și largă utilizare în medicina naturistă.

Iată ce boli și afecțiuni vei putea trata cu ajutorul unei cure cu sunătoare:

Diabet

Diabetul este o boală care apare ca urmare a consumului exagerat de zahăr în combinație cu stresul permanent. Studiile recente arată că cel mai des oamenii fac diabet anume din cauza stresului. De aceea, pentru a ține stresul sub control și elimina probabilitatea îmbolnăvirii cu diabet, se recomandă să consumați zilnic 3 lingurițe de pulbere de sunătoare, una dimineața, una la amiază și una seara. Cura va dura 2-3 săptămâni.

Indigestie

Predispoziția la indigestie la fel poate fi tratată cu ajutorul unei cure cu sunătoare. Consumați zilnic ceai de sunătoare timp de o lună și indigestia va dispărea după aceasta, pentru că sunătoarea favorizează digestia.

Atacuri de panică

Pentru că poate elimina stresul, sunătoare anihilează la fel de bine și accesele paroxistice de teamă, frica, emoțiile negative și fobiile. Persoanele cu acest tip de afecțiune trebuie să administreze câte o capsulă de extract de sunătoare zilnic timp de 2-4 săptămâni.

Cheaguri de sânge.

Cheagurile de sânge la fel pot fi dizolvate cu ajutorul sunătoarei. Administrați în acest sens 2 capsule de extract de sunătoare pe zi timp de o lună, după care faceți pauză de 4 săptămâni.

Simptomele sindromului premenstrual

Consumând zilnic câte o linguriță de pulbere de sunătoare la orele 7, 13, 19 și 22, veți putea elimina simptomele asociate sindromului premenstrual, cum sunt iritabilitatea, depresia, deficitul de concentrare și hiper-excitarea psihică.

Atenție: Persoanele care deja administrează preparate medicamentoase contra depresiei și anxietății, pe durata tratamentului nu trebuie să consume sunătoare sub nici un formă.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Surse selective: 3herbmamas.wordpress.comncbi.nlm.nih.gov