Vei putea scădea colesterolul și combate obezitatea și bolile cardiovasculare doar cu un măr și o lămâie!

Jurnalul internațional Humanities and Social Sciences a publicat recent un articol în care se afirmă că lămâia este un fruct care poate scădea nivelul colesterolului în sânge. Cu toate acestea aceeași publicație ne informează că acest efect al lămâii poate fi mărit, dacă lămâia este consumată împreună cu un măr.

Astfel, compușii din măr fac ca substanțele active din lămâie să elimine colesterolul din sânge într-un ritm mai rapid.

La nivel practic aceasta înseamnă că persoanele care au un nivel al colesterolului ridicat și care vor să-l coboare nu trebuie decât să mănânce un măr, după care să beie un pahar de apă cu câteva felii de lămâie. Procedură se face o dată în zi, cu 20 de minute înainte de prânz.

Publicația menționată afirmă că remediul dat nu doar influențează pozitiv calitatea sângelui, dar are și o serie de efecte benefice asupra întregului sistem circulator.

Iată care sunt efectele ”bonus” al acestui remediu:

  • Vasele sanguine devin mai flexibile
  • Sunt prevenite aproape toate bolile cardiovasculare
  • Este combătută obezitatea
  • Este menținută sănătatea digestivă
  • Se imunizează puternic organismul datorită concentrației mărite de vitamina C din acest remediu
  • Se tonifică mușchii

În plus, persoanele care au consumat acest remediu cu regularitate au recunoscut că au început să se simtă mult mai bine în plan general și au devenit mai energici și bine-dispuși.

Încearcă și tu acest remediu!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: umm.edu