Vei scăpa de infecția Helicobacter Pylori dacă vei consuma asta zilnic!

”Ardeiul iute inhibă dezvoltarea bacteriilor hilocibacter pylori”. Aceasta este concluzia la care au ajuns oamenii de știință în urma multor studii efectuate pe acest tărâm medical. Pentru cei care nu știau, Hilocobacter Pylori este o bacterie considerată a fi responsabilă de jumătate de cazurile de gastrită și ulcer.

De aceea, persoanele diagnosticate cu această bacterie sunt rugate insistent să consume în calitate de supliment 2-4 grame de ardei iute în fiecare zi, în cure de 30 de zile, după care trebuie să urmeze alte 30 de zile de pauză.

consuma-asta-zilnic-si-vei-scapa-de-infectia-cu-helicobacter-pylori

Pe timp de iarnă ardeiul iute poate fi înlocuit cu uleiul de ardei iute. În lipsa acestuia, se pot cultiva în condiții de casă soiuri de ardei care pot crește și în ghiveci.

În continuare îți prezentăm rezultatele unui experiment care au demonstrat puterea de vindecare a stomacului a ardeiului iute.

Experimentul cu ardei iute.

La experimentul dat au participat 40 de oameni sănătoși, cărora li s-a lezat negrav artificial stomacul cu doze aspirină. După aceasta acești oameni au fost împărțiți în două grupuri a câte 20 de oamenipersoane fiecare.

Primul grup a trebuit să consume câte 7 grame de ardei iute pe zi, iar celălalt grup trebuie să se alimenteze în regim normal.

Rezultatele experimentului

Peste o lună s-a adeverit faptul că persoanele care au consumat ardei iute aveau mult mai puține leziuni la stomac decât persoanele care nu consumau ardei iute.

Adică, s-a descoperit faptul că ardeiul iute poate vindeca cazurile negrave de gastrită și ulcer și totodată le previne cu succes.

Acum știi și tu de ce este bun în alimentație ardeiul iute. Nu ezita să-l consumi în dozele zilnice prescrise.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Add Comment