Vei scăpa de toate bolile dacă vei consuma vitamina D timp de 3 luni!

Vitamina D este o vitamină extrem de necesară pentru buna dezvoltare a unui copil. În lipsa acestei vitamine calciul în organism nu se poate asimila astfel încât scheletul devin slab, fragil și subdezvoltat.

Același lucru este valabil și pentru maturi, pentru că și aceștia au nevoie de un schelet rezistent, mai ales persoanele în etate. Un studiu recent arată că 70% din copii și 64% duc lipsă de vitamina D, de aceea ar fi potrivit să atragem atenție cel puțin o vreme consumului acestei vitamine vitale pentru sănătatea noastră.

Însă funcția vitaminei D nu se rezumă doar la asimilarea calciului în corp. Aceasta previne apariția diabetului și bolile cardiace.

untitled-1

În principal, există 3 metode prin care corpul dumneavoastră poate obține vitamina D:

  1. Consumând vitamine
  2. Consumând multe lactate
  3. Prin expunerea la soare

Cea mai comodă metodă de a obține vitamina D pe timp de iarnă este desigur consumul de vitamine, lucru care și vi-l recomandăm să-l faceți.

Puteți afla dacă aveți un nivel normal de vitamina D în organism cu ajutorul testelor de sânge, dar totodată există boli care însoțesc ori de-a dreptul sunt generate de deficitul acestei vitamine.

Dacă aveți una sau mai multe din aceste boli, aceasta poate să însemne că duceți lipsă de vitamina D:

  • Astm
  • Osteoporoză
  • Inflamații
  • Boli cardiace
  • Alergii
  • Depresie

Vă putem propune o dietă care ar îmbogăți corpul vostru cu vitamina D, însă această dietă este foarte costisitoare, pentru că include produse scumpe. De aceea vă recomandăm să folosiți fără rezerve vitamina D sub forme de capsule. Efectul este același ca și în cazul unei diete, în schimb este mult mai ieftin și mai comod.

Doza zilnică recomandată este de o capsulă pe zi. Durata optimă de consum este 3 luni.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthylifestar.com