Vezi AICI cum se tratează venele sparte de pe picioare!

Fiecare femeie vrea să aibă picioare frumoase, chiar și atunci când nimeni nu le vede. Însă vinișoarele sparte sau științific, telagiectazia, fac acest lucru anevoios. Deși aceste vinișoare sparte sunt mici, totuși ele sunt destul de vizibile pe picior și știrbesc foarte mult din estetica picioarelor.

Anume din acest motiv ne-am gândit să-ți propunem în acest articol câteva remedii contra vinișoarelor sparte. Încearcă-le pe toate și vezi care ți se potrivesc mai mult:

1. Oțetul de mere – înmuiați o bucată de tifon în oțet de mere și aplicați tifonul pe zona afectată timp de 20 de minute. Repetați procedura de 2 ori pe zi.

2. Unguent de castan sălbatic- acesta are proprietatea de a regenera venele și capilarele sparte, astfel încât vinișoarele roșii dispar.

3. Ginkgo biloba – consumați zilnic câte 40 de mg de ginkgo biloba de 3 ori pe zi.

4. Fructe de pădure – toate fructele de pădure conțin multă vitamina C, o vitamină esențială pentru regenerarea vaselor sanguine.

5. Ceaiul de ghimbir – dacă nu administrați preparate calmante atunci puteți apela la ceaiul de ghimbir, care au proprietatea de a elimina vinișoarele roșii.

6. Extract de păducel – la fel ca și fructele de pădure, păducelul este bogat în vitamina C, fapt care contribuie la regenerarea vaselor sanguine deteriorate, care crează roșeața de sub piele. Consumați zilnic 200 mg de extract de păducel.

Poți încerca fiecare remediu separat, sau le poți folosi pe toate în paralel.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info