Vrei să-ți reglezi glicemia și colesterolul doar în 30 de zile? Folosește pulbere de frunze de nuc!

Dacă poate nu știai ce efect medicinal au frunzele de nuc, atunci îți spunem noi: Frunzele de nuc normalizează glicemia și colesterolul în organism.

Imagini pentru frunze de nuc

În medicina tradițională austriacă, frunzele sunt utilizate și pentru a trata diabetul. Oamenii de știință afirmă că acestea chiar îi poate ajuta pe diabetici, dacă sunt folosite corect. De asemenea, efectele hipoglicemiante ale frunzelor de nuc au fost confirmate și de cercetătorii turci.

Pentru a normaliza nivelul de colesterol și zahăr din sânge, ai nevoie de pulbere de frunze de nucă. Este nevoie de frunze relativ bătrâne, adică din lunile august-septembrie. Pentru a prepara pulberea este suficient să aduni 50 de frunze. Frunzele trebuiesc uscate timp de 20 de zile, în strat subțire, o zi la soare, o zi la umbră, alternativ.

După ce au trecut 20 de zile trebuie să dai frunzele prin râșniță. Pulberea trebuie să fie cât mai fină. După aceasta o pui într-un vas de sticlă, la umbră.

Cum administrezi pulberea:

Pulberea se administrează în timpul fiecărei mese (nu mai mult de 3 ori), câte o linguriță, timp de 10 zile. Apoi faci o pauză de 3 luni. După această perioadă poți iarăși repeta procedura.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sănătoși.com

Surse: Lataifas.ro 
1. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20161893
2. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24548753
3. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3913956
4. „Leacuri Mănăstirești –Terapii Pentru Trup și Suflet”, Mariana Borloveanu, Ed. Lumea Credinței, 2014

Add Comment