Vrei picioare frumoase fără varice? Folosește pelinul! Află aici CUM!

Puterea pelinului este cunoscută încă din antichitate. Grecii antici foloseau această plantă pentru a-și trata afecțiunile vezicii urinare, ale rinichilor, afecțiunile dermatice, ale tractului digestiv și nu numai. Ei nu foloseau pelinul proaspăt, ci îl fierbeau și îl consumau sub formă de ceai. Deși acest ceai e amar ”ca pelinul”, el merită băut.

Imagini pentru pelin

Dacă aveți Candidă, trebuie să știți că pelinul este ajutorul vostru. Puneți la fiert un litru de apă și adăugați două linguri de frunze de pelin. Lăsați pelinul să fiarbă 5 minute și să se răcească, apoi folosiți această soluție spălând cu ea zona vaginală. Repetați procedura în fiecare zi timp de două săptămâni. După aceasta, veți scăpa de mâncărimi și usturime.

Dacă ați răcit, picurați în fiecare nară câteva picături de ceai de pelin. Beți ceaiul de pelin dacă vă supără tusea. Pelinul este și un bun dezinfectant. Puneți un compres înmuiat în ceai de pelin direct pe răni, plăgi sau arsuri.

Atenție: Dacă aplicați acest compres peste arsuri, ceaiul trebuie să fie rece!

În afară de aceasta, cu pelin poate fi tratat pancreasul. Beți zilnic 50 ml de infuzie de pelin de 3 ori pe zi timp de 20 de zile.

Dacă aveți varice, pisați frunze proaspete de pelin, amestecați-le cu iaurt, iar pasta rezultată aplicați-o peste varice.

Vă dorim multă sănătate.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sănătoși.com

Add Comment